Pratite nas

Modeli

Brabus smart EQ fortwo zeleni trkački model, za one koji su stilisti u srcu

Brabus je upravo predstavio svoju najnoviju varijantu smart EQ fortwo, adekvatno nazvan Racing Green Edition.

Auto nam dolazi u metalik zelenom izdanju.  Postavljen je na skupu jedinstvenih 16-inčanih Brabus Monoblock XI aluminijumskih točkova, sa crnim krakovima i srebrnim detaljima.

Brabus je, takodje, napravio i ogromne promene kada je enterijer u pitanju. Najvažnije je, da su tu ručno pravljena kožna sedišta, finiširana kožom boje konjaka.

Ova dodatna koža proteže se preko volana, armaturne ploče, panela vrata i daje osećaj luksuza kakav ne izaziva nijedan dosadašnji smart.

Ostali detalji i izmene

Ostale izmene uključuju ugradnju sportskih pedala, novu ručicu ručne kočnice, aluminijumske pragove na vratima, jedinstveni menjač i neke detalje od ugljeničnih vlakana preko armaturne ploče. Automobil koristi isti 8-inčni multimedijalni sistem, kao i drugi smart fortwo, opremljen Androidima i Aple Car Play-em.

Pogonski deo

Kada je pogonski deo automobila u pitanju, tu nema puno promena. Brabus i dalje pokreće motor od 81 KS, koji pokreće zadnje točkove, omogućavajući ovom malom gradskom autu da dosegne 100 km/h za 11,6 sekundi, da bi na kraju dostigao svoju maksimalnu brzinu od 130 km/h. Motor napaja sićušna baterija od 17,6 kWh koja omogućava autu da predje 80km, a može i do 129 km ako je skroz napunjena.

Dalji planovi

Brend smart uskoro će napredovati sa predstavljanjem koncepta svog električnog crossover-a na predstojećem Sajmu automobila u Minhenu. Iako, smart svoj koncept naziva vozilom, ono što možemo očekivati 2023. je da će ovaj model imati mogućnost sletanja.

Continue Reading
You may also like...

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas

Na vrh