Pratite nas

Zanimljivosti

Da li razgovarate sa svojim automobilom?

Najnovije istraživanje pokazalo je da svaki treći vozač razgovara sa svojim automobilom, dok svaki deseti se trudi da zapamti tablice svih automobila u okolini ukoliko mu neko od vozača izgreba auto.

Ovo su neobične navike vozača prema poslednjem istraživanju kompanije „SberAvto“

Između ostalog, polovina ispitanika reklo je da prilikom posete šoping centru sklanja kolica sa parkinga kako ne bi izgrebali druge četvorotočkače, dok se čak 42% uvek trudi da se parkira na jednom istom mestu.

Ono što je nama ostalo zanimljivo jeste procenat od 36% koji kaže da svi ovi ispitanici razgovaraju sa svojim automobilom.

Desetina njih voli da fotografiše lepu brojku kilometraže, dok isti procenat njih pamti i brojeve registarskih tablica za slučaj da im neko zakači ili izgrebe automobil.

„77% ispitanika se pridržava kompaktnog parkiranja, 63% propušta u vožnji svakoga ko zamoli, a 50% propušta nesigurne vozače. Nešto je manje onih koji pregledaju svoj automobil pre polaska (47%) i zagrevaju motor u svako godišnje doba (44%), zimi ga detaljno čiste od snega (41%), obeležavaju u navigatoru mesta udesa ili radova na putu (10%) i na svojoj automobilskoj kameri čuvaju za policiju snimke tuđih udesa (5%)“, kaže se u istraživanju.

Continue Reading
You may also like...
Avatar photo

➡️ Radio host ➡️➡️ Event manager ➡️➡️➡️ Copywriting ➡️➡️➡️➡️Social media manager

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas

Na vrh