Pratite nas

Koji je najčešći kvar na letnjim putovanjima?

Smart

Koji je najčešći kvar na letnjim putovanjima?

Put do našeg letovališta ili obližnje plaže uglavnom nije onakav kakav smo ga zamišljali, te se radi o makadamskoj, raskopanoj ili neasfaltiranoj deonici.

Prema podacima osiguravajućih kuća urpavo su česte intervencije leti na raznim putovanjima, a jedna od najčešćih jesu probušene gume.

Razloge za to svakako treba navesti pa pucanje gume može doći zbog samog tereta prtljaga te i ukoliko su gume stare. Takođe, bušenje nastaje i ukoliko dođe do zabijanja nekog materijala koji je ostao na putu, a uglavnom su to šrafovi, žice i slični predmeti koji mogu da oštete gumu vašeg automobila.

Pazite se Mediterana

Takođe, veliki problem može nastati ukoliko se vozi po makadamskom putu na kome se bočno zaseče guma i to uz ivicu puta. Uglavnom se dešava ukoliko je u pitanju kamenjar koji je prisutan na Mediteranskim putevima koji vode do plaže.

Ukoliko dođe do pucanja gume, najjednostavnije je da se namontira rezervni točak – naravno pod uslovom da isti i posetujete s obzirom na to da je kod novijih modela automobila ovo dodatna oprema.

Sa druge strane ukoliko nemate rezervni točak nastaju problemi ako ne naiđete na vulkanizera, a vi se ne snađete da ručno zakrpite gumu.

Continue Reading

➡️ Radio host ➡️➡️ Event manager ➡️➡️➡️ Copywriting ➡️➡️➡️➡️Social media manager

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Na vrh