Connect with us

Vesti

Mazda najavila garanciju od 6 godina za sve modele

Program servisne pomoći takozvani Mazda Europe Service koji pokriva čitavu Evropu štitiće vlasnike ovih automobila u budućnosti.

Naime, kompanija Mazda će od 1. septembra ove godine uvesti fabričku garanciju od 6 godina, ili pređenih 150.000 kilometara i to na svoj celokupni asortiman kako bi se dodatno poboljšalo korisničko iskustvo – navode u samoj kompaniji.

Ovo je jedinstvena usluga koju kompanija Mazda nudi svojim kupcima, a odličan je primer program kompanije Fair Service koji podrazumeva posebne uslove i popuste na delove ma modele koji su stariji od tri godine.

U kompaniji su naveli da se program primenjuje na originalne Mazdine delove namenjene za servis i za održavanje i to jedino u slučaju kada servis radi ovlašćeni zastupnik.

Još jedna zaštita za vlasnike ovih automobila je i takozvani Mazda Europe Service program pomoći koji pokriva celu Evropu i spreman je da pomogne ukoliko se desi neočekivani problem ili kvar na putu, ali i ukoliko postoji potreba za šlepovanjem.

Prilikom svake godišnje posete ovlašćenog Mazdinog servisa, ovaj program se produžuje za još godinu dana i to do starosti vozila od 10 godina. Ovo je jedinstvena prilika da kupci Mazde bezbrižno putuju Evropom navodi menadžment kompanije.

Ukoliko ste mislili da je to sve od noviteta, prevarili ste se, jer Mazda kupcima nudi i aplikaciju MyMazda koja sadrži dokumente poput digitalne servisne evidencije koja će vozača upozoriti kada je potrebno da se uradi redovan servis i da li postoji potreba za zamenom određenih delova.

Aplikacija omogućava čak i kontakt pomoći na putu, ali i da vlasnici automobila istraže digitalni priručnik za korisnike koji je napravljen u obliku vodiča i veoma ga je lako pratiti.

Continue Reading
You may also like...

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top