Connect with us

Vesti

Maserati stigao u Srbiju

Kompanija Delta Automoto saopštila je da su čelnici ove kompanije, koja posluje pod okriljem Delta Holdinga, potpisali ugovor o prodaji automobila Maserati iz Modene. Na ovaj način kompanija postaje zvanični uvoznik, distributer i ovlašćeni serviser ovog prestižnog italijanskog brenda i to za područje Srbije, Hrvatske i Slovenije.

„Kako su tržiste i kupci davali jasne signale, procenili smo da je došao pravi trenutak za iskorak u segment luksuznih automobila, odnosno da je naše tržište potpuno spremno za luksuzni brend kao što je Maserati“, rekla je generalna direktorka Delta Auto grupe i potpredsednica Delta Holdinga, Aleksandra Đurđević u izjavi za beogradske medije.

Ona je istakla kako je potpisivanjem ugovora sa Maseratijem Delta Automoto postala prva domaća kompanija iz Srbije koja je svoje poslovne operacije proširila i na područje zemalja Evropske unije.
Prema najavi Maseratijev prodajni salon biće u Tržnom centru Galerija Beograd i to po najvišim standardima već za nekoliko dana, a u okviru ovog stora posetioci će moći da se upoznaju sa kompletnim Maserati modelima kao i prodajnim asortimanom.

„Sredinom sledeće godine Maserati dobija i showroom u Beogradu po najvišim standardima. Krajem godine očekujemo ulazak u Sloveniju, a tokom 2024. i u Hrvatsku“, dodala je Đurđević.

U Beogradu je na promociji predstavljen model Maserati Grecale – Suv koji je predstavnik nove ere italijanske kompanije. Izbor motora može biti konvecionalni benzinski agregat i hibridni, a u pripremi je i potpuno električni Grecale sa bedžom Folgore koji će biti prvi Maserati SUV 100 odsto na električni pogon.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top