Connect with us

Vesti

Upoznajte naslednika Volkswagen Passata

Na CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu kompanija Volkswagen predstavila je svoj novi model ID.7 koji je naslednik legendarnog Passata.

Prema najavi ovaj model će na automobilsko tržište stići naredne godine, anemačka kompanija još uvek nije htela da u potpunosti otkrije sam dizajn spoljašnjosti. Potrošačima je predstavljena samo kamuflirana verzija.

Takođe, kompanija tvrdi da će ID.7 imati 15-inčni infotejment ekran sa novim konceptom displeja kao iHVAC sistemom koji će detektovati vozača koji prilazi samom vozilu, ali i početi sa hlađenjem i grejanjem kabine po potrebi.

Ventilacioni odvodi će se pomerati po potrebi, dok će njima moći da vozač upravlja i glasovnom komandom. Na primer, ukoliko vozač bude rekao da mu je hladno automobil će upaliti grejanje volana, ali će i usmeriti otvore ventilacije ka samim rukama vozača.

Kada pogledamo ovaj novi model je zaista sličan Passatu, a nemačka kompanija još uvek nije objavila detalje o pogonskom sistemu dok se više informacija očekuje tek marta 2023. godine kada će automobil i biti predstavljen bez kamuflaže.

Continue Reading
You may also like...

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top