Pratite nas

Vesti

BMW Alpina B5 GT u samo 250 primeraka

Definitivno, celokupna javnost se složila da je reč o najeksluzivnijem izdanju pete generacije, dok će biti ponuđeno samo u 250 primeraka limuzine i karavana.

Ova nova generacija Serije 5 nam stiže nešto kasnije u 2023. godini, a do tada da uživamo u aktuelnom izdanju BMW Alpina B5 GT.

Ispod haube se nalazi 4.4 V8 bi-turbo motor, koji je i dodatno modifikovan, a njegov maksimum je 634 KS i 850 Nm, što je plus od 9 KS u poređenju sa Alpinom B5 i M5 Competition.

Pogon je na sva četiri točka, dok se snaga prenosi putem ZF automatskog menjača takođe sa poboljšanim softverom.

Ova zver do stotke stiže za 3,43 sekunde dok je karavan 0,2 sekunde sporiji; dok su maksimalne brzine 330 km/h odnosno 322  km/h za karavan.

Novi sportski izduvni sistem koji je napravljen od legure titanijuma ima ovaj automobil, ali su i kočnice još snažnije i imaju brembo potpis.

Očekuju nas i novi branici sa zadnjim kućištem kućištem četvorostrukih završetaka izduvnih cevi, ali i Classic alu felne od 20 inča u boji Marron Volciano.

Standardne boje su zelena i plava dok sve ostale za kupce dolaze uz doplatu.

Prve isporuke počinju sredinom ove godine, tačnije jula meseca, a u Nemačkoj je potrbno izdvojiti 145.500 evra za limuzinu odnosno 148.500 evra za karavan.

Continue Reading
You may also like...
Avatar photo

➡️ Radio host ➡️➡️ Event manager ➡️➡️➡️ Copywriting ➡️➡️➡️➡️Social media manager

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas

Na vrh