Connect with us

Modeli

Smart fortwo 450 i 451 – Razlike koje morate znati pri odabiru

Smart fortwo 450 i Smart fortwo 451 su dva modela popularnog mikroautomobila proizvodjena od strane kompanije Smart. Iako su slični po izgledu, postoje neke bitne razlike izmedju ta dva modela.

Smart fortwo 450 je prvi model koji je proizveden u periodu od 1998. do 2007. godine. Ovaj model je poznat po svom kompaktnom dizajnu, ekonomicnom potrosnji goriva i manjim dimenzijama, što ga čini idealnim za gradsko vožnju.

Smart fortwo 451, koji je proizveden u periodu od 2007. do 2014. godine, nastavlja tradiciju svojih prethodnika i donosi nekoliko unapređenja u poređenju sa modelom 450. Model 451 je veći od svog prethodnika i poseduje moderan dizajn, unapređenu tehnologiju i veće performanse. Osim toga, ovaj model je opremljen sa novim sigurnosnim funkcijama, kao što su kontrola stabilnosti i elektronsko upravljanje stabilnošću.

Kada je reč o performansama, Smart fortwo 451 poseduje veći snaga i torque, što ga čini bržim i agilnijim u vožnji. Takodje, ovaj model poseduje unapređenu transmisiju i bolju učinkovitost goriva, što ga čini ekonomicnijim u poređenju sa modelom 450.

Ukratko, ako tražite automobil za gradsko vožnju sa dobrim performansama i moderan dizajn, Smart fortwo 451 bi bio idealan izbor. Ukoliko vam je potreban kompaktniji automobil sa manjom potrosnjom goriva, onda bi Smart fortwo 450 bio bolji izbor.

Smart Klub Srbija je zajednica entuzijasta i ljubitelja smart vozila u Srbiji. Cilj zajednice je da okuplja ljude koji dele ljubav prema smart vozilima i organizuje razne aktivnosti i putovanja kako bi se članovi zajednice družili i razmenjivali iskustva. Članovi zajednice imaju priliku da se upoznaju i razmenjuju iskustva sa drugim entuzijastima, učestvuju u zabavnim aktivnostima i putuju zajedno u svojim smart fortwo vozilima.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top