Pratite nas

Klub informacije

Smart fortwo Avantura u Poljskoj na Smart Family Meet 2022

Prošlo je nekoliko meseci kako smo se vratili sa nezaboravnog putovanja u Poljsku na najveći skup ljubitelja smart vozila, Smart Family Meet 2022. Skup je trajao četiri dana u prelepom mestu Jelenia Gora i bila je to avantura za pamćenje za sve nas uključene.

Putovanje smo započeli iz Beograda u našem dragom smart fortwo i zabeležili svaki trenutak kamerom. Sve zanimljivosti i dešavanja tokom puta možete pogledati na našem oficijalnom youtube kanalu Smart klub Srbija.

Kada smo stigli u Jelenia Goru, bili smo svedoci najveće zajednice ljubitelja smart vozila, gde smo upoznali mnoge nove prijatelje i delili iskustva sa drugim entuzijastima. Bilo je to nezaboravno iskustvo videti toliko smart vozila na jednom mestu i učestvovati u raznim aktivnostima zajedno sa ostalima.

Svakako, ne bi bilo potpuno bez naših smart fortwo vozila, koja su bila pravi hit na skupu. Svi su bili impresionirani njihovom agilnošću i manevrišućim sposobnostima, što je dokaz da su smart vozila pravi izbor za one koji žele zabavu i praktičnost u jednom paketu.

Zahvaljujemo se svima koji su nas uživo pratili u ovom neverovatnom putovanju i posebno Smart Family Meet organizatorima što su nam omogućili da budemo deo ovog nezaboravnog iskustva. Svi smo već uzbuđeni za sledeći Smart Family Meet i nadamo se da ćemo se opet sresti sa stari i novi prijatelji.

Ako želite da budete deo ove zajednice i iskusite nezaboravna putovanja sa smart fortwo, pridružite nam se u Smart klub Srbija!

Continue Reading
You may also like...

Smart Klub Srbija je zajednica entuzijasta i ljubitelja smart vozila u Srbiji. Cilj zajednice je da okuplja ljude koji dele ljubav prema smart vozilima i organizuje razne aktivnosti i putovanja kako bi se članovi zajednice družili i razmenjivali iskustva. Članovi zajednice imaju priliku da se upoznaju i razmenjuju iskustva sa drugim entuzijastima, učestvuju u zabavnim aktivnostima i putuju zajedno u svojim smart fortwo vozilima.

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas

Na vrh