Pratite nas

Vesti

Automobil koji još uvek nije predstavljen, a već je rasprodat

Superautomobil kompanije Alfa Romeo, koji je svetskoj publici poznat kao „6C“ skoro pa je i rasprodat, a još uvek nije ni predstavljen kažu čelnici ove kompanije.

Kako prenosi britanski list Autocar izvršni direktor kompanije Jean-Philippe Imparato potvrdio je da su depoziti već uzeti, uprkos činjenici da će automobil biti predstavljen tek na leto ove godine.

Oblik automobila još uvek nije poznat, ali je najavljeno da će „doprineti DNK“ brenda dok je direktor istakao: Radimo na nečemu što bih mogao da postavim pored 8C u muzeju Arese, ponosan na naš doprinos istoriji Alfa Romea. To je ono što želimo.”

Automobil će najverovatnije biti opremljen motorom sa unutrašanjim sagorevanjem, a ne električnim pogonom, i biće namenjen kako za stazu tako i za svakodnevno koriščćenje.
„Mogao bi da bude ikoničan, super-seksi i prepoznatljiv kao Alfa Romeo na prvi pogled.” dodao je gospodin Jean-Philippe Imparato.

Prema nekoj proceni autombil će koštati i nekoliko stotina hiljada, a kompanija planira i proizvodnju SUV modela do 2024. godione pa nas očekuje i potpuno elektirčni Alfa sestrinski automobil za Jeep Avenger.

Veći SUV će biti zamena za Stelvio koji će takođe biti električni, a pojaviće se oko 2026. godine navodi kompanija Alfa Romeo.

Continue Reading
You may also like...
Avatar photo

➡️ Radio host ➡️➡️ Event manager ➡️➡️➡️ Copywriting ➡️➡️➡️➡️Social media manager

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas

Na vrh