Connect with us

Vesti

MG4 stiže na beogradski sajam, poznata i cena

Jedna od najzanimljivijih premijera na ovogodišnjem beogradskom sajmu automobila jeste hečbek MB4 Elektric, a koji će takođe biti predstavljen od 22. do 28. marta 2023. godine.

Ovo je prvi u nizu modela koji su zasnovani na inteligentnoj, nosivoj MSP mehaničkoj platformi što ga čini jednim od najvažnijih automobila u novijoj istoriji brenda MG Motor.

Automobil oblikuju kompaktne dimenzije, moderan i dinamičan dizajn, kao i odlično ponašanje u vožnji i visok nivo električne efikasnosti. Na raspolaganju su i brojni inovativni sistemi za pomoć vozaču kao i svestrana upotrebljivost i visok nivo bezbednosti.

Kompanija Grand motors d.o.o. će izložiti ovaj model na predstojećem sajmu u beogradu, a kupcima će, prema najavama, biti dostupne tri verzije.

Za MG4 Electric Standard, s kapacitetom baterije od 51 kWh, autonomijom do 350 km u WLTP ciklusu i pozadi ugrađenim električnim motorom snage 125 kW (170 KS), formirana je cena od 33.990 evra (sa PDV-om, u dinarskoj protivvrednosti).

Verzije MG4 Electric Comfort i MG4 Electric Luxury imaju bateriju od 64 kWh i električni motor od 150 kW (204 KS).

Verzija Comfort omogućava autonomiju do 450 km, a nudi se po ceni od 38.490 evra. Najluksuznije opremljen, MG4 Electric Luxury, s autonomijom od 435 km, na početku prodaje će koštati 40.490 evra.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top