Connect with us

Vesti

Koji je omiljeni BMW kod Srba?

Prema statističkim podacima od svih modela BMW-a najviše se u našoj zemlji prodaje X5, a omiljeni model sada je dobio i unapređenu verziju.

Premijera je održana pre nekoliko dana u novom BMW salonu u Beogradu pišu mediji koji su i preneli šta je sve promenjeno na ovom SUV modelu, koja mu je sada cena ali i ostale bitne informacije.

Zajedno sa BMW Connecter Drive sistemom predstavljen je najpopularniji BMW-ov SUV model u novootvorenoj prodavnici u tržnom centru Galerija u Beogradu, a prema najavama ova prodavnica će biti namenjena najekskluzivnijim novim modelima iz BMW porodice.

Naravno, u prodavnici će ljubitelji bavarskog proizvođača moći da kupe nešto i od originalnih aksesoara, modnih dodataka, odevnih predmeta kao i određene artikle iz putnog programa.

Šta nam donosi novi BMW?

BMW X5 nam donosi novi enterijer za zakrivljenim ekranom čija je veličina 12.3 + 14.9 inča, nove ventilacione otvore, ali i konzolu koja je u standardnoj opremi presvučena Sensafin kožom.

Osvetljeni ambijent Light Bar je ispred suvozača, a u srednjoj konzoli se nalazi i novo kontrolno ostrvo koje može biti izvedeno sa brušenim staklom.

Posebno se u ovom dizajnu ističu atletske elegentne linije, ali je tu i novi standardni paket opreme sa hromiranim detaljima koji naglašavaju čuvene „off road“ karakteristike.

Oznaku xDrive M60i nosi najsnažnija verzija novog modela BMW X5, koja se i razlikuje od ostalih modela po specifičnim sportskim detaljima kao što su M retrovizori, četvorostruki izduvni završetci kao i prednja maska sa duplim rešetkama.

U čisto električno modu maksimalna brzina je 140 km/h, a autonomija po WLTP standardu se kreće od 94 do 100 km.

Početna cena za BMW X5 jeste 92.180 evra.

Continue Reading
You may also like...

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top