Connect with us

Modeli

Smart planira koncept električnog crossovera

Novi koncept električnog crossovera

Kompanija napreduje jer će iskoristiti Sajam automobila u Minhenu za predstavljanje novog koncepta, elektičnog crossovera. Smart je objavio novu sliku kompaktnog crossovera i rekao da će pružiti buduće smernice u stilzovanju kompanije.

Promotivna fotografija ne otkriva mnogo, ali pokazuje da će model imati moderniju karoseriju sa mekim oblinama. Takodje, možemo videti i plutajući stakleni krov sa kontrastnim bronzanim detaljima.

Iako nova slika ne pokazuje mnogo, prethodne slike su otkrile da će koncept imati aerodinamičnu prednju masku sa vitkim farovima, povezanim tankom trakom. Možemo očekivati digitalne bočne retrovozore, izražene lukove točkova i sportsku šoferšajbnu.

Ukrštanje će biti radikalan odmak od trenutne linije Smarta, a to je namerno kako je stilski guru  Gorden Wagener ranije rekao da je kompanija „iskoristila priliku da ponovo otvori brend“. On je, takodje, dodao da novi jezik dizajna treba da bude „kul, seksi i odrastao, a ne sladak i razigran“.

Konačni dizajn

Iako je crosover tehnički koncept, očekuje se pregled prioizvodnog modela koji bi mogao stići 2023. Raniji izveštaji su sugerisali da će se zasnivati na dizajnu Geely-a, održivog iskustva (CEA), koji je izuzetno fleksibilan i predvidjen da podrži niz različitih modela, uključujući početni Volvo crossover.

Continue Reading
You may also like...
Avatar photo

Zadužena za marketing Smart klub Srbija. Studirala Filoloski fakultet, proucava srpski jezik i knjizevnost, voli automobile, kozmetiku, make up, muziku.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top