Pratite nas

Smart

Ekrani u automobilima su „glupost i treba ih ukloniti“

Izjava koja je ovih dana odjeknula došla je od strane dizajna marke DS koji je izjavio kako su digitalni ekrani ekrani u automobilima „glupost“ i pokrenuo priču da oni budu uklonjeni iz narednih modela koje će ta kompanija proizvoditi.

“Kada ugasimo ekrane, automobilu ostaje sa pravougaonim crnim elementom, sa otiscima prstiju na njemu. Nije seksi, nije luksuzno.”

Ovo je rečenica koju su preneli svetski mediji nakon što je gospodin Tjeri Metroz dao za britanski Autocar. S obzirom na to da je on šef dizajna premijum brenda DS koja pripada Stellantis grupi, njegova izjava je došla nakon višegodišnjeg iskustva i korišćenja ekrana u automobilu.

Rešenje nam još uvek nije predstavljeno, ali gospodin Metroz najavljuje da će se potruditi kako bi se uklonili ekrani sa narednih DS modela.

Svakako ovo je veliki izazov jer su čelnici kompanije pred dilemom kako vozačima priuštiti set potrebnih informacija na koje su navikli da budu prikazani na ekranima.

Kada razmislimo možda je rešenje u korišćenju analognih satova i fizičkih prekidača, ali šta ćemo u tom slučaju sa navigacijom?

Continue Reading
You may also like...
Avatar photo

➡️ Radio host ➡️➡️ Event manager ➡️➡️➡️ Copywriting ➡️➡️➡️➡️Social media manager

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas

Na vrh