Pratite nas

Modeli

Smart EQ Fortwo Edition Bluedawn(2021.) specijalna serija od Brabusa

Smart EQ Fortwo Edition Bluedawn(2021.), specijalna serija od Brabusa

Ova nova posebna serija smart EQ fortwo Edition Bluedawn , bila je predstavljena u aprilu 2021. i odlikuje se ekskluzivnom mat bojom. Sto posto električni, gradski automobil smart EQ fortwo obogaćen je 2021. novom verzijom pod nazivom Edition Bluedawn. Ova posebna serija odlikuje se ekskluzivnom mat plavom bojom: Velvet Blue Mat. Boja pokriva karoserije i tridon sigurnosnu ćeliju, ali i zadnji difuzor i bočne pragove, sa potpisom Brabus.

Posebni detalji

Dostupno samo za smart EQ fortwo Coupe, Bluedawn Edition, sadrži mnogo sjajnih crnih lakiranih detalja.  Prednji spojler, rešetka, umeci sa strane, 16-inčne felne od aluminijuma, otvori za vazduh, poklopci spoljašnjih ogledala, kao i logotip smart.

 

Dinamična atmosvera dizajnirana od smarta Brabus

Unutra je sve dinamično i sa potpisom Brabus, sa specifičnim elementima, kao što je ručica menjača, podne prostirke od crnog velura sa logotipom „Edition Bluedawn“.Ova posebna serija, standardno nudi paket Cool & Audio paket, digitalni radio ekran i grejna sedišta.

U Francuskoj će se smart EQ fortwo Edition Bluedawn prodavati od aprila 2021. god. po ceni od 33,350 €, odnosno dodatnim troškovima od

4 600€ u odnosu na primarnu varijantu. Porudžbine za ovu posebnu varijantu su već otvorene.

 

Continue Reading
You may also like...

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas

Na vrh