Pratite nas

Vesti

Fiat 500X biće povučen sa severnoameričkog tržišta

Nedavno je na salonu automobila u Los Anđelesu, kompanija Fiat najavila da će dovesti električni 500e u Severnu Ameriku do 2024. godine, ali ne pominjući da je krosover 500X trenutno jedini model koji je dostupan u SAD.

Mediji ovih dana prenose da će ovaj krosover biti povučen iz SAD na kraju životnog ciklusa trenutne generacije, i to uprkos činjenici da će Evropa dobiti novu.

Upravo je ovu vest potvrdio i izvršni direktor kompanije Olivije Fransoa, koji je govoreći za Motor Treng javno istakao da ga neće zameniti kada jednom prestane da se proizvodi, ne ostavljajući prostora za spekulacije.

Kada smo kod čaršijskih priča, govori se da će sledeća generacija upravo modela 500X stići u evropske zemlje 2025. godine i to sa elektrifikovanim pogonima, više tehnologije, većim spoljnim dimenzijama i ostalim perfromansima koji će ga uvesti u SUV porodicu.

Iako bi upravo sve ove novine bile privlačnije američkim kupcima, kompanija je odlučila da novi model 500C ipak ne ponudi kupcima u SAD, a trenutno još uvek nije poznado do kada će tačno aktuelni model biti aktuelan.

Continue Reading
You may also like...
Avatar photo

➡️ Radio host ➡️➡️ Event manager ➡️➡️➡️ Copywriting ➡️➡️➡️➡️Social media manager

Ostavite komentar

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas

Na vrh