Connect with us

Vesti

Pogledajte enterijer novog GranTurisma

Iako je još u oktobru prošle godine Maserati predstavio svoj novi GranTurismo tek sada možemo i da vidimo enterijer ovog modela.

Kako je kompanija objavila, GranTurismo nam dolazi u tri verzije. Bazična je Modena, čiji 3.0 V6 tvin-turbo proizvodi 496 KS. Nakon nje sledi Trofeo sa istim motorom, ali i pojačanim na 557 KS, dok je top model definitivno električni Folgore koji ima čak 761 KS i bateriju čiji je kapacitet 92,5 kWh.

No, sve ovo nam je bilo poznato hajd da vidimo šta nam donosi enterijer ovog modela.

U pitanju je koncept sedišta 2+2, a Maserati nudi nekoliko osnovnih stilova kao i mnogobrojne opcije personalizacije vozila. Najveća inovacija su definitivno delovi panela koji su presvučeni kožom.

Top modela nam dolazi u bež – crvenoj kombinaciji sa drvenim detaljima, Trofeo je u crno – crvenoj kombinaciji sa karbonskim elementima dok je Folgore u belo plavom stilu.

Naranvno, kokpit je digitalan i nadovezuje se na centrualni ekran jedinstvenog multimedijalnog sistema čija je dijagonala 12,3 inča; a tu je i dodatni ekran od 8,8 inča kao i luksuzni digitalni sat.

Kontrola komandi osetiljivih na dodir je veoma jednostavna i braza, tako da vam neće nedostajati fizički prekidač za ventilaciju i kontorlu klime.

Oduševio nas je i volan sa start – stop dugmetom i Manettino prekidačem, a na osnovu slika sva sedišta izgledaju veoma udobno.

Celokupan dizajn zaokružuju i prošiveni logo na svakom sedištu i to zajedno sa italijanskom zastavom na komandnoj tabli, ali i natpisi „Since 1914“.

Continue Reading

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top