Connect with us

Vesti

Šta nas očekuje na na Sajmu automobila?

Međunarodni salon automobila u Beogradu, 55. po redu, biće održan ove godine pod sloganom „Koji je zvuk automobila?“ u periodu od 22. do 28. marta 2023. godien. Prema prvim najavama okupiće 250 izlagača koji će predstaviti ukupno 33 automobilska brenda, dok publiku očekuje i 40 premijernih modela.

U isto vreme, na istom mestu, ali pod sloganom „Strast je uvek na dva doča“ održaće se i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „motopassion“ a ovde nas očekuje 60 izlagača i oko 40 brendova.

Ipak, ove godine nećemo nešto uživati u popustima, jer kako je za beogradske medije izjavio Zoran Lupšić koordinator Beogradskog sajma: „Nema velikih lagera za brzu isporuku vozila, nema popusta jer uslovi na tržištu – odnos ponude i tražnje diktiraju takvu cenovnu politiku. Utoliko je značajnije to što smo uspeli da organizujemo ovaj sajam uz prisustvo praktično svih vodećih svetskih brendova, ukupno 33″.

U izvesnoj meri „redizajniran“ je i ceo izložbeni prostor, odnosno raspored izložbi, brendova i svih drugih eksponata i usluga po halama, što je od značaja za veliki broj posetilaca koji ovu manifestaciju prate duži niz godina.

Tako će se u hali 3 naći svi premijum brendovi, kao što su Mercedes, Maybach, BMW, Mini, Maserati, Audi, Porsche.

Svi ostali automobilski brendovi biće u centralnoj hali 1, gde će se smestiti velikani kao što su Volkswagen, Nissan, Chery, Škoda, Subaru, Geely, Volvo, Kia, Mazda, Renault, Dacia, Hyundai, Ford, MG, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Suzuki, Peugeot, Opel, Toyota, Honda, Seat i Cupra.

Motocikli i oprema će mesto pod sajamskim kupolama naći u hali 4, laka privredna vozila u hali 3A, a prateća automobilska oprema u halama 2 i 1A.

Cena pojedinačne ulaznice 450 dinara, grupne 350, za organizovane posete studenata i đaka 250 dinara. Cena porodične karte je 1.000 dinara.

Cena parkinga u krugu Sajma 150 din/h, maksimalno 750 dinara po danu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas

To Top